Senaste nytt

FSSC-certifikat förnyat

Vårt FSSC22000-certifikat förnyades i oktober 2022 och är giltigt t.o.m. den 11 februari 2026. Vi jobbar nu vidare med version 6 som släpptes i april 2023. Det känns utmärkt att fortsätta vara La Praline – en leverantör att lita på!

Se certifikatet här

Lakrits & Havssalt

Äntligen har vi en kombination av smaker i familjen, Lakrits & Havssalt. Två populära smaker kombinerade i en tryffel. Lika utsökt i smak och konsistens som våra övriga 17 smaker!

Lakrits & Havssalt

MILLENNIUM COLLECTION

Nu är vår senaste kollektion här, Millennium Collection, som finns i våra åtta mest säljande smaker; Naturell, Havssalt, Apelsin, Chili, Saltkola, Hallon, Mocca samt blåbär. Askarna innehåller 200 g, d.v.s. mellan 20 – 22 st. tryfflar. Samma goda tryfflar som i våra andra kollektioner men i en annan ask. Vilken ask tycker du bäst om?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Blabar-juni-2020-1024x556.jpg

Nu har vi ett internationellt livsmedelscertifikat!

FSSC 22000 är en certifiering för kvalitetsledningssystem för livsmedelssäkerhet, även kallat Food Safety Management System, FSMS. Certifieringen gäller för producenter inom hela livsmedelsproduktionen, från tillverkare av livsmedelsförpackningar till matproducenter.

Fördelen med att certifiera sig enligt FSSC 22000 är att den är erkänd av Global Food Safety Initiative, GFSI, och de flesta dagligvarukedjor och livsmedelsföretag i Europa kräver denna certifiering av sina leverantörer. En annan fördel är förbättrade processer vilket kan gynna effektiviteten inom organisationen.

För att bli certifierad enligt FSSC 22000 krävs det att företagets kvalitetsledningssystem uppfyller kraven i standarden, samt att processer och rutiner är dokumenterade och implementerade i den dagliga verksamheten. Det krävs även att organisationen ständigt arbetar med ett systematiskt förbättringsarbete.

Återigen bevisar vi att La Praline är en leverantör att lita på!

Certifikat FSSC 22000 – La Praline Scandinavia AB 2020-02-12

Nyheter